Frenetic Perch Jig 210

Hossz: 2,1m

Dobósúly: 2-8g

Tagok száma 2

Anyaga: carbon-komposit

Nyél: osztott eva nyél

Egyéb: Egy kicsit bajban voltam a dobósúly meghatározásával, mivel a boton magán nincs rajta, viszont ilyen néven, ilyen hosszban már nem kapható sehol. Így ez egy félig becsült, félig emlékezetből beírt adat.

Ez egy tűspicces bot. Nekem leginkább körforgóval vált be, de twisterrel és gumikukaccal is jól működött. Sügérre nagyon jó szerintem. Igaz, mostanában nagyon felkapottak lettek az ennél jóval kisebb dobósúlyú és rövidebb botok, nekem mégis inkább az ilyenek jönnek be. Ezzel be lehet dobni kicsit messzebbre, fel lehet tenni kicsit nagyobb csalit és jól lehet irányítani a halat. Nem is drága bot, így annak, aki csak néhány alkalommal perget, neki tökéletes választás lesz.

A bot ára 7.000 Forint

Rendelés menete: Amennyiben felkeltette érdeklődését a bot, kérem küldjön emailt az info@bodorcompo.hu e-mail címre, tárgyban a “Frenetic”-re hivatkozva. Fizetni előreutalással lehet a rendelést visszaigazoló e-mailben megadott bankszámlaszámra. Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget, ami 3.500 forint. Rendeléskor kérem megadni, hogy milyen névre és címre történjen a kiszállítás.

Vélemény, hozzászólás?