Bemutatkozás

Üdvözlök Mindenkit!

Bors Csaba vagyok. Elindítottam honlapomat azzal a céllal, hogy sokak számára hasznos és/vagy szórakoztató írásokat jelentessek meg a horgászattal kapcsolatban. Lesz majd szó finomszerelékes módszerekről, csalikról, etetőanyagokról, vizekről, történetekről, elméletekről vagy azok megcáfolásáról, stb. Ha úgy érzed Te is szívesen írnál egy cikket, ne tétovázz, küldd el. Ha tetszik, akkor biztosan fölkerül a honlapra.

Létrehoztam egy fórum menüpontot is, ahol remélem hogy sokan sokféle témában fogunk eszmecserét folytatni.

Magamról röviden annyit, hogy kb. 6 évesen kezdtem horgászni, a Délegyházi-tavaknál. Kezdeti botladozásaimat nagypapám próbálta korrigálni. Kb. 21 éves koromig a fél nyarat azon a remek helyen töltöttem. Sajnos nagypapám már nem él, és a telek sincs meg. Az ott töltött nyári élményekről olvashatsz az oldalon egy hosszabb beszámolót.

20-as éveimben szünetelt a peca, és 2013-ban 9 év szünet után kezdtem újra többet horgászni. Döbbenet, hogy ezalatt az idő alatt mennyit változott a horgászat, a szokások, meg a társadalom is. Nehéz újra fölvenni a fonalat. A blog részben elsősorban az eddigi tapasztalataimat, ötleteimet, botladozásaimat, történeteimet fogom megosztani. A cikkek/írások rovatban pedig inkább módszerekről, a hogyanokról és miértekről lesz szó. Egyelőre még csak az én írásaim vannak fent, de remélem csatlakoznak még hozzám olyan szerzők, akik jól bánnak a billentyűvel és a pecabottal egyaránt.

Kellemes böngészést kívánok!

És még egy gondolat a végére:

Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli

Sokszor nehéz a megfelelő hely kiválasztása.

De ha szerencsénk van, fordul a kocka.