Fogási napló szabályzata

A fogási naplóba bárki tölthet fel képeket, aki regisztrált az oldalon. A fogási napló célja információ gyűjtés, egymás megismerése és osztozás a sikerekben.

A halfajt, a hal súlyát, a vízterületet az űrlapon kell kitölteni. Az beírásra kattintva automatikusan feldobja a nevet, nicknevet és email címet. Fontos, hogy ezt csak az adminisztrátor látja és a fogás részleteiben nem jelenik meg. Az űrlap kitöltse után az adminisztrátor azt emailben megkapja és rögzíti.

Ha nem találod beírásnál a menüben a halfajt vagy a vízterületet, akkor vidd fel újként és regisztrálni fogom.

A feltöltött fotók fontos, hogy olyanok legyenek, amik nem kérdőjelezik meg a hallal való kíméletes bánásmódot. Ennek megfelelően a nem ide való képek megjelenését nem fogom engedélyezni. A teljesség igénye nélkül:

  • az olyan képek nem jelenhetnek meg, ahol a hal valamilyen kemény talajon (beton, murva, stb.) vergődik,
  • vagy szájbilincsen van, esetleg kicsi drótkosárban.
  • A gripet se szeretjük és azt sem, ha a sügeret, feketesügeret a szájuknál fogva fotózzák.
  • Az olyan képeket se fogom megjelentetni, divat ide vagy oda, ahol a hal nem valós méretűnek látszik. Pl egy 10 kilós ponty nem lehet egy felnőtt férfinél 2-szer nagyobb.

Nem szeretném, ha bárkit is negatív kommentháború érne, amiatt mert a szabályosan kifogott, elvihető méretű halat hazaviszi vagy azért, mert matrac helyett a hajnali nyirkos puha fűre teszi a váratlanul érkezett nagyobb méretű halat.