Adom a helyet

Nemrégiben felmerült bennem, hogy az oldal célja nem csak a szórakoztatás és információ megosztása kell legyen, hanem az értékmegőrzés is. Sok hasznos, érdekes bejegyzést olvasok a facebookon, de azok rövid idő múltán eltűnnek. Vagyis nem tűnnek el, de nehezen visszakereshetők, szűrhetők. Én ezeket a bejegyzéseket szívesen közzé tenném a Bodorcompón.

Abba is belegondoltam, vajon hány olyan horgász lehet, akinek van valami jó története, különleges felszerelése, gyűjteménye…Talán közzé is tenné, de egy honlap létrehozása nem olcsó. Nekem viszont már van és szívesen „adom a helyet”.

Első lelkesedésemben úgy gondolom ezzel mindenki jól jár. Akinél az infó és a képek vannak, neki nem kerül semmibe, hogy egy népszerű és jól kezelhető felületen megmaradjon az érték. Nekem is jó, mert változatosabb lesz az oldal. Az olvasóknak szintén nagyon jó.

info@bodorcompo.hu címre várom a képeket, történeteket, kutatómunkákat, érdekességeket, stb. Fel kell hívnom azért a figyelmet, hogy nem garantálom, hogy minden felkerül az oldalra. Ezt azért tartom fontosnak megemlíteni, hogy ne legyen ebből se sértődés, se félreértés. Egy jól megírt fogalmazásnak, minőségi képekkel nagy esélye van, hogy megosztásra kerüljön.

Vélemény, hozzászólás?