Írj egy jó cikket!

Mostanában szívesen olvasgatom a régi idők újságjait. Magával ragadó az az ízes fogalmazás, ahogy jó pár évvel ezelőtt megosztották a tapasztalataikat az írók. Hiányolom napjaink sajtójából azt a magával ragadó stílust, a színes élménybeszámolót, azt a fűszerességet, mint ami régen jellemző volt. Sőt, tulajdonképpen ma már annak is örülhetünk, ha eltalálja valaki, hogy a folyó az ly és nem j.

Azon gondolkodtam, kell hogy legyen néhány ifjú vagy örökifjú titán, aki meg tudná mutatni, hogy az írás művészete még nincs kihalófélben. Én pedig biztos vagyok benne, hogy egy jó élménybeszámolóra, vagy egy igényesen megírt horgászmódszer-bemutatóra nagyon is lenne kereslet. Épp ezért, egyfajta felhívást kezdeményezek, aminek címe: Írj egy jó cikket!

A feltételek:

  • Wordben megírt szöveget kell elküldeni az info@bodorcompo.hu email címre “írj egy jó cikket” jeligével. A terjedelmet csak hozzávetőlegesen szabnám meg: annyi legyen, hogy azt érdemes és élvezhető legyen számítógépen/telefonon keresztül a blogomon olvasni.
  • A szöveghez képek külön legyen csatolva, besorszámozva, a sorszám pedig a szövegben legyen feltüntetve, hogy tudjam, hova kell majd beillesztenem a képet. A szöveg terjedelméhez igazodva ne legyen túl sok kép.
  • A jobb írások felkerülnek a blogomra, természetesen a szerző nevének feltüntetésével.
  • A legjobbnak ítélt írás főnyereménye egy Bodorcompó Swing Tip lengőspicces horgászbot, amihez lengő és rezgőspiccet is adok. Emellé megkapja dedikálva a Horgászat lengőspiccel című könyvet is. A botról itt lehet olvasni: Bodorcompó Swing Tip lengőspicces horgászbot, a könyvről pedig itt A könyv: Horgászat lengőspiccel
  • Csak olyan írás küldhető be, ami még nem jelent meg eddig semmilyen blogon, közösségi médiában vagy újságban.
  • Határidő: 2023 november 30.

Sok sikert a pályázóknak!

Vélemény, hozzászólás?