Írói pályázat

Úgy gondoltam, jó lenne színesíteni a portált és lehetőséget adni más horgásznak is, hogy beszámolója megjelenhessen az oldalamon. Az én írásaimon kívül eddig ketten küldtek nekem irományt: Szádvári Dorina és Sáray Gergely. Mindkettőjük írását élmény volt olvasni és megtiszteltetés volt felrakni.

Úgy döntöttem pályázatot hírderetek. Egy cikkírói pályázatot, aminek most kifejtem a részleteit.

Milyen témában lehet cikket írni?

Bármilyen horgászattal kapcsolatos írást szívesen fogadok. A legyezéstől kezdve a bojlizáson át, a gyerekkori élményeken kersztül a finomszerelékes horgászatig minden jöhet. Nincs megkötés. Lehet akár egy elmélkedés is. A lényeg, hogy kapcsolódjon a horgászathoz.

Milyen terjedelmű legyen?

Én itt sem adnék megkötést. Lehet akár vers is. Nem baj, ha rövid, a lényeg, hogy legyen, eleje, közepe, vége. Ha túl hosszú lenne, akkor előfordulhat, hogy szét kell bontani részekre, de igazából ez nem gond.

Hogyan és hova küldjem?

Az info@bodorcompo.hu email címre várom a munkákat. A szöveg legyen word formátumban. A képek legyen besorszámozva. A szövegbe így elég lesz csak a kép sorszámát beírni. A képeket pedig külön kérem ugyanarra az email címre.

Mi a határidő?

2020. Július 31. De ha nincs teljesen kész, mégis szeretne pályázni, akkor küldje el félkész állapotban.

Mikor tudom meg, hogy nyertem?

Ezt nehéz megmondani előre….nem tudom, mennyien fognak pályázni, de igyekszem minél hamarabb válaszolni.

Mi van, ha nem nyerek? Akkor is felkerülhet az íromány?

Igen. Előfordulhat, hogy több igényes munka is beérkezik. Ami jó, és úgy gondolom, hogy a honlapon a helye, az ki is fog kerülni.

Mit lehet nyerni? Mért érdemes pályázni?

Ennél a pontnál fontos tisztázni, hogy aki ide bead pályázatot, az ne várja, hogy szponzorált teszthorgász lesz és egyből feneke alá nyomok egy versenyládát. Azt szeretném, hogy olyan írjon nekem, akinek az írás örömet okoz.

Nem lesz országosan népszerű, akinek ide felkerül a beszámolója. Nem fog felfigyelni rá a F&H csatorna vagy a Magyar Horgász. Nem fog állásajánlatokat se kapni, hogy teszteljen bojlikat. Egy valamit azonban megígérhetek: ami itt megjelenik, azt egy olyan kisebb közösség fogja olvasni, akik értékelik és bíznak az oldalon megjelent cikkek minőségében és várják az újabbak megírását. E lelkes kis olvasóbázistól szinte biztos, hogy érkezni fog valamilyen pozitív visszajelzés. Tapasztalatból mondom, hogy ezek az elismerések nagyon motiválók és lelkesítők.

Na de mégis, hogy mit lehet nyerni. Az egész honlap egy kicsit úgy érzem renitens és kilóg az átlagos horgászoldalaktól. Így a nyeremény is egy kicsit kilóg. Egy olyan valamit szerettem volna felkínálni, ami egyedi, igényes és értékálló. Véletlen találtam rá egy olyan oldalra, ahol pirográf techinkával fa ajándéktárgyakat készítenek. Én imádom a fából készült tárgyakat. A termékek között volt egy horgász témájú fakoffer, ami nagyon megtetszett. Elképzeltem, hogy dísznek is jó, de aprócikkek és csalik tárolására is alkalmas. Mivel ez kézzel készült termék és nem gyártósoron, így ez garantáltan egyedi ajándék. Ezt lehet tehát nyerni.

Íme néhány kép a nyereményről.

Egyik lehetséges tárolási mód. A kosarak nem tartoznak a nyereményhez, csupán illusztráció. De a nyertes számára, attól függően, hogy milyen módszer az ő kedvence, bele fogok csempészni még valami kis apróságot.

Előfordulhat, hogy több kiváló írást is kapok majd. Ha nem tudok egyértelműen dönteni, akkor sorsolni fogok. Viszont valamilyen kis nyereményre vagy utalványra azok is számíthatnak, akik nem nyertek, de szeretném, hogy felkerüljön a beszámolójuk.

Fontos! Csak olyan művet fogadok el, ami még eddig sehol, semmilyen médiaban, blogon nem jelent meg.

Sok örömöt kívánok az íráshoz!

u.i.: külön szeretném megköszönni a Suzanne wood & pyrography art-nak, hogy kérésemre elkészítette ezt a koffert. Facebook oldalukon más érdekes és szép ajándéktárgyak is megtekinthetők. https://www.facebook.com/Suzanne-wood-pyrography-art-111844403550475/

Vélemény, hozzászólás?